• Post 1
  • Post 3

Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

3 weeks

Share |
alhamdulillah
dah 3 mggu..
bersyukur kepada tuhan atas rahmatnye ini
benda yg paling tak disangka2
tuhan kurniakan aku rezeki lagi
satu demi satu rezeki
tuhan bagi untuk aku
dan untuk famili aku
semoga dgn rahmatnye ini
tak membuatkan aku seorang yg lupe
lupe pada tanggung jawab
akan ku pelihara tanggungjawab baru ini
sebaik mungkin





nikmatnye kali ini
bakal menambahkan kegembiraan
tak disangka secepat
dan semudah ini
terima kasih tuhan
hanye tinggal beberapa hari lagi
untuk masuk mggu keempat
beerti aku akan dapat gaji pertama aku
kat company baru ku ini
hahahah
(gambar sekadar hiasan)



8 comments:

Ayu SHAMZA EaRyMuA said...

hye izaa..!! tahniah..! bestkan mula2 tau dah preggy.. miss that moment.. take a good care ye..

R i z a said...

eh ayu..tak la..aku main2 jer..tu crite aku punye rezeki kat company baru

R i z a said...

sorry..sume rezeki yg aku maksudkan tu ialah rezeki aku dapat keje baru..3 mggu tu tempoh aku bekerja kat sini..heheh..sorry puan ayu

++ahlinujum++ said...

wei igtkan akim nk dpt adik
baru nk war-war kt semua org

Ayu SHAMZA EaRyMuA said...

oo tertipu aku ngan ilustrasi yang ko tepek kat tengah2 tu, hahaha..!! so fast 3 weeks da bole tau kan, aku pun weng jugak.. hahaha.. baru nak happy konon2 akim nak dapat adik..

Anonymous said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

liza said...

haha.. seb baik x tertipu.. hehe

R i z a said...

sorry neh kawan2..aku tak kan main2 lagi kat sini..sorry k..hehehhe

Post a Comment