• Post 1
  • Post 3

Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

Mggu berhari rays

Share |
Mggu lepas ialah mggu menyambut tetamu dtg berhari raya kerumah kami. Hari sabtu berhari raya kat rumah cousin hubby kat cheras perdana. Sebelum tu hubby menshopping baju2 kerja and kasut kerja. Dah alang2 kat area balakong tu so g jusco cheras selatan je la..lagipun jusco situ besh and kat midvalley pun okey...tempat lain cam kureng skit la..cuma tempat mkn jela tak berapa banyak pilihan.

Jumpe shafiq and ain jap (bakal newly wed hujung minggu ni). Jumpe skjp bagi kad jemputan kawen yg kitorang nak g weekend ni..sempatla gak rembat satu hadiah utk depa..ntah nampak tak die hadiah die dlm troli jusco kitorang..

Pas mgrib tu baru kitorang g umah cousin hubby, nama die pun iza gak..dlm kul 10 baru beransur le minta diri..ada hati nak g i-city tapi mengenangkan badan dah letih gile..kitorang terus menuju kerumah jelah

Esoknya..makcik2 hubby dtg..cik ain and cik lin..adalah masak skit2..but the best is my old friend masa belajar kat utm dulu dtg beraya..dah lama tak jumpe beliau (azliza)..rindu sgt..dptla lepaskan rindu

Ohhh selamat hari raya


- Posted using BlogPress from my iPad

1 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Post a Comment