• Post 1
  • Post 3

Pages

  • twitter
  • facebook
  • rss

jadual harian saya

Share |
ni la jadual harian aku

weekdays

6:00 am - bersiap2 pegi keje, buat susu, tukar diapers
7:00 am - bukak laptop sekejap, bukak fb/blog, sarapan, main2 dgn hakim
7:50 am - dah kuar rumah
8:20 am - smp lrt star (miharja)
8:40 am - tukar putra
9:00 am - dah smp opis
6:30 pm - kuar opis
7:30 pm - dah smp umah
8:00 pm - siap solat/cuci muka
8:30 pm - siap makan
10:30 pm - main2 dgn hakim (minit2 paling berharga)
11:00 pm - tido

weekend

6:00 am - dah bangun (jgn harap la nak bangun lewat ujung minggu)

7:00 am - revolusi membasuh baju dan menjemur baju
7:50 am - siapkan sarapn
8:20 am - mandikan hakim+kemas rumah+layan hakim
8:40 am - kemas rumah lagi(bukan kemas tak siap2, tapi dah kemas bersepah smule)
9:00 am - hakim tdo jap..time ni la nak bukak fb ke blog ke
10:00am - aik dah bangun..layan hakim+terjerit2 cam tarzan
11:00am - prepare for lunch+terjerit2 cam tarzan jugak
12:00am - lunch
12:30-6:00pm - kemas lagi dan lagi..sudahnye aku tak kemas lagi dah..lantak la. main2 dgn hakim,bwk g taman
6:00~7:00 pm - mandikan hakim
8:00 pm - dinner
10:00 - tdo (arggg esok dah isnin)

4 comments:

liza said...

everything is about hakim.. tiada la fair.. hehe

R i z a said...

sebabnye fair punye jadual yg part hakim tu sama dgn aku..*sigh*

R i z a said...

sebabnye fair punye jadual yg part hakim tu sama dgn aku..*sigh*

Ayu SHAMZA EaRyMuA said...

hahaha..comel! comel!

Post a Comment